Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consell Municipal de Medi Ambient. 17/04/2008

Escoltar

Consell Municipal de Medi Ambient. 17/04/2008

Dia
Hora
Lloc
Organisme

Ordre del dia

Benvolguts/udes senyors/es,

Per indicació del president del Consell Municipal del Medi Ambient us convoco a la sessiò ordinària del Consell Municipal del Medi Ambient:

Dia: dijous,  17 d'abril de 2008

Hora: de 19.00 h a 21:00 h

Lloc: Sala d'actes d'Aigües de Mataró, SA (c. Pitàgores, 1-7 - 08304 Mataró)

Caràcter: ordinària

Núm.: 03/08

Amb l'ordre del dia següent:

1. APROVACIÓ DE L'ACTA DE LA SESSIÓ ANTERIOR.

2. INFORMACIÓ DE LA SITUACIÓ DE MATARÓ DAVANT DE LA SEQUERA. 

La Generalitat de Catalunya va decretar  el mes d'abril de 2007 les actuacions necessaries per fer front a la situació de sequera en el país. En aquest punt parlarem de com s'està fent front a aquesta situació a la nostra ciutat i quin és l'escenari que tindrem en els propers mesos. 

3. INFORMACIÓ SOBRE ELS RESULTATS DE L'AVALUACIÓ DEL PLA D'ACCIÓ AMBIENTAL AL 2007 I ELS INDICADORS DE SOSTENIBILITAT. 

Presentarem la novena avaluació del Pla d'Acció Ambiental (PAA). L'Ajuntament va constituir la Comissió Agenda 21 que és l'òrgan tècnic per a la coordinació i seguiment de l'Agenda 21. És a través de la informació, prèviament estructurada, dels diferents serveis que integren la Comissió que podem comprovar el grau d'implantació del PAA. La Comissió està integrada per Medi Ambient i Sostenibilitat, Mobilitat, Protecció Civil, Policia Local, Serveis Municipals i Manteniment, Urbanisme, Obres, Sanitat, Comunicació, IMPEM, empreses públiques i patronats de Cultura i d'Esports. 

També presentarem els indicadors de sostenibilitat de la ciutat. Aquesta bateria de dades permeten diagnosticar la situació i observar les tendències en energia, aigua, territori, habitatge,€ que tenim a la ciutat. 

4. INFORMACIÓ SOBRE ELS GRUPS DE TREBALL DEL CONSELL. 

El grup d'Educació per a la Sostenibilitat ha realitzat dues reunions de les tres previstes. En aquest punt es donarà compte dels acords presos i de la convocatòria de la resta de grups de treball. 

5. INFORMACIONS GENERALS.

Es proposa aquest punt per difondre les activitats que realitzem els diferents participants així com el de donar compte de les respostes rebudes d'altres serveis i organismes a les demandes d'informació del Consell. 

6. TORN OBERT DE PARAULES. 

Recordeu que en aquesta ocasió la reunió tindrà lloc a la seu d'Aigües de Mataró.

Rebeu una salutació cordial,

Quitèria Guirao Abellán

Consellera delegada de Medi Ambient i Sostenibilitat

P.D. Us agraeixo confirmeu la vostra assistència.