Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tallers participatius del diagnòstic del Pla Integral del Nord

Escoltar

Tallers participatius del diagnòstic del Pla Integral del Nord

Dia
Hora
Lloc
Organisme

Ordre del dia

Benvolguts,

Benvolgudes,

El passat 6 de maig es va presentar el procés de diagnòstic del Pla Integral del Nord, integrat de moment pels barris de Camí de la Serra, Cirera, La Llàntia, Els Molins, Via Europa, i Vista Alegre.

El Pla Integral té com a objectiu fonamental la transformació global del territori, i en aquest procés cal que el teixit associatiu i la ciutadania hi prengueu part activa.

El tret de sortida d'aquest Pla Integral és l'elaboració d'un diagnòstic participatiu de tots els barris que el conformen, i que té per objectiu definir una situació de partida a partir de la qual establir unes línies estratègiques de treball per tal d'aconseguir aquesta transformació del territori, la qual sens dubte suposarà una millora dels nostres barris, de la nostra ciutat, i en definitiva de la nostra qualitat de vida.

Per tal que aquesta situació de partida s'adeqüi el màxim possible a la realitat dels barris necessitem la vostra col·laboració, perquè qui millor que vosaltres per definir els trets diferencials d'un territori, les seves mancances, les seves potencialitats, les seves expectatives, etc.

Per aquest motiu us convido a participar dels 3 tallers que tindran lloc durant el mes de juny, i que tindran com a finalitat recollir les vostres impressions sobre el territori.

El calendari previst per aquests tallers és el que us presentem a continuació, i us agrairia que si necessiteu més informació o bé la vostra entitat està interessada a participar-hi, us poséssiu en contacte amb l'equip tècnic del servei de participació ciutadana a través del correu electrònic pin@ajmataro.cat o dels telèfons 937 022 836 / 937 7022 841.

DIA

CONTINGUS A TREBALLAR

HORA

LLOC

Dimarts 3 de juny

 

L'espai Públic: Carrers, places, jardins, neteja, civisme...

 

19h

 

Centre Cívic Molins

(C/ Nicolau Guanyabens, 23)

 

Dimarts 10 de juny

 

Activitat econòmica: Empreses i activitats econòmiques

en el territori, comerç,...

 

19h

 

Centre Cívic Molins

(C/ Nicolau Guanyabens, 23)

 

Dimarts 17 de juny

 

Cohesió social: Serveis i prestacions, relacions de

veïnatge, integració i cooperació, ...

 

19h

 

Centre Cívic Molins

(C/ Nicolau Guanyabens, 23)

 

Es preveu que tots els tallers finalitzin a les 21:30 hores.

Rebeu una cordial salutació,

Carlos Fernández Báez

President del Pla Integral del Nord

Mataró, 16 de maig de 2008