Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comissió Municipal Informativa extraordinària de Serveis Centrals. 27/01/2009

Escoltar

Comissió Municipal Informativa extraordinària de Serveis Centrals. 27/01/2009

Comissió Municipal Informativa extraordinària de Serveis Centrals. 27/01/2009

Dia
Hora
Lloc
El Carreró
Organisme
Serveis Centrals i Planificació

Ordre del dia

ORDRE DEL DIA COMISSIÓ MUNICIPAL INFORMATIVA DE SERVEIS CENTRALS


Per indicació de la Presidenta de la Comissió Informativa de Serveis Centrals, us convoco a la sessió extraordinària d’aquesta Comissió.


Dia: 27 de gener de 2009
Hora: 8 hores
Lloc: Sala reunions 1r. soterrani Carreró

 

ORDRE DEL DIA
 


1. Propostes Junta de Govern Local


SOTSDIRECCIÓ SERVEIS ECONÒMICS

SERVEI DE COMPRES I CONTRACTACIONS

1.1. Fons Estatal d’Inversió Local. Aprovació del plec de clàusules econòmiques administratives i tècniques particulars que regirà la contractació, mitjançant procediment obert, de les obres del projecte de millora de la pavimentació del Parc Central, i convocar licitació. Import fixat com a màxim per a l’adjudicació del contracte: fins a 344.827,59 €, IVA no inclòs. (exp. 31/2009)


1.2. Fons Estatal d’Inversió Local. Aprovació del plec de clàusules econòmiques administratives i tècniques particulars que regirà la contractació, mitjançant procediment obert, de les obres del projecte d’eliminació de barreres arquitectòniques en diversos creuaments de carrers, i convocar licitació. Import fixat com a màxim per a l’adjudicació del contracte: fins a 411.206,90 €, IVA no inclòs. (exp. 32/2009)

 

 

1.3. Fons Estatal d’Inversió Local. Aprovació del plec de clàusules econòmiques administratives i tècniques particulars que regirà la contractació, mitjançant procediment obert, de les obres del projecte de construcció d’una pista esportiva de hoquei sobre patins a Cirera, i convocar licitació. Import fixat com a màxim per a l’adjudicació del contracte: fins a 215.517,25 €, IVA no inclòs. (exp. 33/2009)

1.4. Fons Estatal d’Inversió Local. Aprovació del plec de clàusules econòmiques administratives i tècniques particulars que regirà la contractació, mitjançant procediment obert, de les obres del projecte de rehabilitació de la sala d’actes del IES Miquel Biada, i convocar licitació. Import fixat com a màxim per a l’adjudicació del contracte: fins a 280.172,41 €, IVA no inclòs. (exp. 34/2009)

 

1.5. Fons Estatal d’Inversió Local. Aprovació del plec de clàusules econòmiques administratives i tècniques particulars que regirà la contractació, mitjançant procediment obert, de les obres del projecte bàsic i executiu de millora i adequació del camp d’hoquei herba de Mataró, i convocar licitació. Import fixat com a màxim per a l’adjudicació del contracte: fins a 775.862,07 €, IVA no inclòs. (exp. 37/2009)

1.6. Fons Estatal d’Inversió Local. Aprovació del plec de clàusules econòmiques administratives i tècniques particulars que regirà la contractació, mitjançant procediment obert, de les obres del projecte de construcció d’equipament públic per a usos socials a la nova zona de la Llàntia., i convocar licitació. Import fixat com a màxim per a l’adjudicació del contracte: fins a 689.655,17 €, IVA no inclòs. (exp. 38/2009)

 

1.7. Fons Estatal d’Inversió Local. Aprovació del plec de clàusules econòmiques administratives i tècniques particulars que regirà la contractació, mitjançant procediment obert, de les obres del projecte executiu de construcció d’equipament públic per a una escola d’adults i oficines municipals al carrer Sant Cugat, i convocar licitació. Import fixat com a màxim per a l’adjudicació del contracte: fins a 709.482,76 €, IVA no inclòs. (exp. 39/2009)

 

1.8. Fons Estatal d’Inversió Local. Aprovació del plec de clàusules econòmiques administratives i tècniques particulars que regirà la contractació, mitjançant procediment obert, de les obres del projecte executiu d’adequació d’equipament públic per a usos socials de les persones grans al carrer Floridablanca, i convocar licitació. Import fixat com a màxim per a l’adjudicació del contracte: fins a 215.517,24 €, IVA no inclòs. (exp. 40/2009)

 

1.9. Fons Estatal d’Inversió Local. Aprovació del plec de clàusules econòmiques administratives i tècniques particulars que regirà la contractació, mitjançant procediment obert, de les obres del projecte executiu d’urbanització de l’espai urbà d’accés al CEIP Montserrat Solà, i convocar licitació. Import fixat com a màxim per a l’adjudicació del contracte: fins a 301.724,00 €, IVA no inclòs. (exp. 41/2009)

 

1.10 Fons Estatal d’Inversió Local. Aprovació del plec de clàusules econòmiques administratives i tècniques particulars que regirà la contractació, mitjançant procediment obert, de les obres del projecte d’adequació de nau industrial per a centre municipal de dansa i usos culturals al carrer Floridablanca, i convocar licitació. Import fixat com a màxim per a l’adjudicació del contracte: fins a 775.862,07 €, IVA no inclòs. (exp. 42/2009)
 

 

2. Precs i preguntes


La secretària de la Comissió Informativa de Serveis Centrals
Immaculada Pruna Ribas

Mataró, 23 de gener de 2009