Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Junta de Govern. 05/03/2009

Escoltar

Junta de Govern. 05/03/2009

Dia
Hora
Lloc
Sala dels Lleons
Organisme
Junta de Govern

Ordre del dia

Decret
1815/2009 de 3 de març
Assumpte: Convocatòria i Ordre del Dia Junta de Govern Local sessió extraordinària del 5 de març de 2009.
Òrgan: SECRETARIA GENERAL

En ús de les atribucions que em confereix la legislació de Règim Local, es convoca els regidors/res que componen la JUNTA DE GOVERN LOCAL, a la sessió extraordinària que tindrà lloc el proper DIJOUS 5 de març del 2009, a les 8 hores del matí, en la Sala dels Lleons d'aquest Ajuntament, per deliberar els assumptes consignats en el següent
 
                                                              ORDRE DEL DIA
 
 
           CMI SERVEIS CENTRALS
           SOTS DIRECCIÓ DE SERVEIS ECONÒMICS
 
           -Servei de Compres i Contractacions-
 
1         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres de millora de la pavimentació del Parc Central.
 
2         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució dels treballs per a l’eliminació de barreres arquitectòniques en diversos creuaments de carrers.
 
3         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres de rehabilitació de la sala d’actes de l’IES Miquel Biada.
 
4         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres de millora i adequació del camp de futbol Pla d’En Boet..
 
5         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres de construcció d’equipament públic per a usos socials a la nova zona de La Llàntia.
 
6         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres de construcció d’equipament públic per a una escola d’adults i oficines municipals al c. Sant Cugat.
 
7         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres de adequació d’equipament públic per a usos socials de les persones grans al c. Floridablanca.
 
8         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres d’urbanització de l’espai d’accés al CEIP Montserrat Solà.
 
9         Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres d’adequació de nau industrial per a centre municipal de dansa i usos culturals al c. Floridablanca.
 
10        Adjudicació provisional del concurs celebrat per a l’execució de les obres de millora i adequació del camp d’hoquei herba de Mataró.
 
 
 

L'ALCALDE
Joan Antoni Baron Espinar
En dono fe,
EL SECRETARI GENERAL
Manuel Monfort Pastor