Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consell Territorial de Cerdanyola. II Mostra d'entitats de Cerdanyola (24/10/2010)

Escoltar

Consell Territorial de Cerdanyola. II Mostra d'entitats de Cerdanyola (24/10/2010)

Dia
Hora
Lloc
Plaça Onze de setembre.
Organisme
Consell Territorial de Cerdanyola.

Ordre del dia

 

Benvolgut,

Benvolguda,
 

Com sabeu, el barri de Cerdanyola de Mataró té un teixit associatiu nombrós i molt dinàmic, i per tant una funció clau en la dinamització i vertebració social del territori.
 
L’any passat fruit d’un treball intens en el marc del Grup de Treball de Cohesió i Cultura es va celebrar la I Mostra d’Entitats de Cerdanyola, la qual va ser tot un èxit amb més de 20 entitats participants.

Fruit d’aquella experiència les entitats del barri han seguit treballant plegades en el marc de la Taula d’Entitats de Cerdanyola, i van dur a terme una Mostra Gastronòmica el passat 30 de maig, i a data d’avui estan ultimant els preparatius de la II Mostra d’Entitats de Cerdanyola que tindrà lloc el proper diumenge 24 d’octubre, a la plaça Onze de setembre.

És per aquest motiu, que em plau convidar-lo a la II Mostra d’Entitats del barri de Cerdanyola que tindrà lloc el proper diumenge 24 d’octubre de 10h a 14h del matí i de 16:30h a 20h de la tarda a la plaça de l’Onze de setembre.

En aquesta Mostra hi podrà trobar parades informatives que ens explicaran els projectes d’aquestes entitats, i tot un seguit d’actuacions i tallers que sens dubte ens faran passar una estona molt agradable amb els nostres veïns i veïnes.

Tot esperant poder saludar-lo el proper diumenge 24 d’octubre, rebeu una salutació ben cordial:
 

Sra. Carme Esteban Sanchez
Presidenta del Consell Territorial de Cerdanyola


Mataró, 15 d’octubre de 2010