Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consell Territorial del Nord. Visita guiada als equipaments de la Guiera de Cerdanyola del Vallès i a l'Atrium de Viladecans (23/10/2010)

Escoltar

Consell Territorial del Nord. Visita guiada als equipaments de la Guiera de Cerdanyola del Vallès i a l'Atrium de Viladecans (23/10/2010)

Dia
Hora
Lloc
Center Cívic Molins (c. Nicolau Guanyabens, 23)
Organisme
Consell Territorial del Nord

Ordre del dia

 
Benvolgut,

Benvolguda,

Una de les tasques principals dels Consells Territorials és vetllar pel bon ritme de les actuacions que tenen lloc en el territori i fer el seguiment dels projectes que s’hi desenvolupen.

En aquest sentit, estem treballant en la definició de la futura zona d’equipaments a la pastilla del Triangle-Molins, tal i com us hem anat explicant en les darreres sessions del consell.

Aquesta zona d’equipaments sens dubte serà cabdal per la millora del nostre barri i de la nostra ciutat,doncs ha de donar resposta a moltes de les seves necessitats a nivell esportiu i sociocultural. Per tant és important la implicació de la ciutadania en la definició d’aquests equipaments.

En aquest sentit, creiem que és important poder conèixer altres realitats per tal de poder extreure’n arguments i idees, que ens ajudin a concebre millor com haurien de ser aquests equipaments tant a nivell arquitectònic, com a nivell del pla d’usos.

Per aquest motiu us convidem a participar de la visita guiada als equipaments de la Guiera de Cerdanyola del Vallès i a l’Atrium de Viladecans, doncs són dues experiències de referència en l’àmbit dels equipaments esportius i socioculturals.

La visita tindrà lloc el dissabte 23 d’octubre, i l’horari previst és de 9 a 14h aproximadament. El punt de trobada serà a les 9h del matí a la porta del Centre Cívic Molins (c.Nicolau Guanyabens, 23).

Aquesta visita la farem en autocar i per tant les places són limitades. És important doncs que confirmeu la vostra assistència abans del 21 d’octubre a través dels telèfons 937 022 849 / 937 022 836, o bé del correu electrònic pin@ajmataro.cat.

Esperant poder saludar-vos personalment, rebeu una salutació ben cordial.

Carlos Fernández Báez

President del Consell Territorial del Nord

Mataró, 15 d’octubre de 2010