Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita a les noves instal·lacions del Servei de Manteniment i Serveis dins del Pla Integral del Centre Eixample Havana (25/09/2010)

Escoltar

Visita a les noves instal·lacions del Servei de Manteniment i Serveis dins del Pla Integral del Centre Eixample Havana (25/09/2010)

Dia
Hora
Lloc
Plaça de darrera l’Ajuntament
Organisme
Pla Integral del Centre-Eixample-Havana

Ordre del dia

Benvolgut,
Benvolguda,


Una de les tasques principals dels Consells Territorials és fer el seguiment dels projectes que es desenvolupen en el territori. La majoria de les actuacions realitzades o en marxa i aquelles que estan planificades per un futur proper les anem coneixent al llarg de les diferents reunions dels Grups de Treball i/o del Consell Territorial.

En aquest sentit, creiem que la millor manera de conèixer aquests projectes i altres aspectes relacionats amb la nostra ciutat, és podent veure’ls allà on es porten o portaran a terme. Per aquest motiu, us convidem a participar d’una visita conjunta amb el Consell Territorial de Rocafonda-El Palau-Escorxador a les noves instal·lacions del Servei de Manteniment i Serveis, ubicades a la riera de Can Soler s/n, al veïnat de Valldeix.

La visita està prevista pel proper dissabte, dia 25 de setembre de 2010 a les 10:00 hores a la Plaça de darrera l’Ajuntament,o bé a les 10:15 hores directament a l’entrada de les instal·lacions del Servei de Manteniment (s’adjunta plànol de situació al dors).

Donada la situació de l’espai que visitarem caldrà l’ús de transport privat. Si no en pot disposar, li preguem que ens n’informi al telèfon 937022841 o bé a l’adreça de correu electrònic piceh@ajmataro.cat per tal de garantir el transport a tothom.

Amb l’objectiu d’organitzar el millor possible la visita preguem confirmeu la vostra assistència.

Esperant poder saludar-vos personalment, rebeu una salutació ben cordial.

Montserrat López i Figueroa
Presidenta del Pla integral del Centre-Eixample-Havana
Mataró, 13 de setembre de 2010