Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1a sessió de treball de la IV Mostra d'Entitats de Mataró (13/04/2012)

Escoltar

1a sessió de treball de la IV Mostra d'Entitats de Mataró (13/04/2012)

1a sessió de treball de l IV Mostra d’Entitats de Mataró

Dia
Hora
Lloc
Centre Cívic Pla d’en Boet.
Organisme
Ajuntament de Mataró

Ordre del dia

 

 

Esperant poder saludar-vos personalment,

Joaquim Fernàndez i Oller

Regidor de Participació Ciutadana

Mataró, 3 d’abril de 2012

 

Benvolguts,

Benvolgudes,

Tal i com ja us informava fa uns mesos, des del Servei de Participació de l’Ajuntament de Mataró estem treballant per a poder organitzar la format més auster i adaptat a la conjuntura actual, però amb la voluntat de mantenir intactes els objectius que sempre ens han mogut a promoure-la.

La Mostra és un moment per donar a conèixer la tasca que feu les associacions i entitats de la ciutat, per promoure el treball en xarxa i disposar d’un temps per celebrar i agrair la vostra

contribució. En la situació en que ens trobem, però, volem que sigui també un espai per exposar els projectes que es desenvolupen en el context actual i per aquest motiu volem que el fil conductor de la IV Mostra d’Entitats de Mataró sigui la SOLIDARITAT EN TEMPS DE CRISI.

Per continuar treballant en el projecte i donar-vos més detalls sobre l’organització, us convido a participar en la primera sessió de treball de la Mostra, que tindrà lloc el proper divendres, dia 13 d’abril de 2012 a les 19.00h, al Centre Cívic Pla d’en Boet.