Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consell d'administració d'Aigües de Mataró SA (AMSA) (26/03/2020)

Escoltar

Consell d'administració d'Aigües de Mataró SA (AMSA) (26/03/2020)

Dia
Hora
Lloc
Videoconferència
Organisme
Consell d'administració d'Aigües de Mataró SA (AMSA)

Ordre del dia

Per indicació del president del Consell d’Administració d’Aigües de Mataró, SA, us convoquem, en base al que ve establert en l’article 11 è dels Estatuts d’aquest entitat, a la sessió per videoconferència del Consell per al proper dia 26 de març a les 18 hores amb els següents punts:

ORDRE DEL DIA

1. Nomenament de vicepresident del Consell d’Administració d’Aigües de Mataró, SA al senyor Alfons Canela Serrano amb NIF 36.531.330-Q.

2. Atorgament de poders a vicepresident

3. Aprovació del contingut dels documents de desistiment, de finançament i rescissió prestació serveis, referits a MES,S.A.

4. Autoritzar al senyor Manuel Mas Estela, amb NIF 38.756.687-P o, en la seva substitució, al senyor Alfons Canela Serrano, amb NIF 36.531.330-Q per tal què signin, en representació d’Aigües de Mataró, SA, els documents o convenis formalitzats amb Naturgy Energy Group S.A., Naturgy Iberia S.A., i Mes, S.A., en relació a aquesta darrera entitat.

5. Nomenament del senyor Manuel Mas Estela, amb NIF 38.756.687-P o, en la seva substitució, al senyor Alfons Canela Serrano, amb NIF 36.531.330-Q, per tal que representin a Aigües de Mataró, SA en la Junta d’Accionistes de MES,S.A., a partir del moment en que Aigües de Mataró, sigui soci únic o societat unipersonal. (Nota: Al tractar-se d’una societat unipersonal, l’únic soci (persona jurídica en aquest cas) està representada per una sola persona.)

6. Sobrevinguts

7. Torn obert de paraules


Aquest Consell d’Administració per videoconferència es portarà a terme donat que tots i cadascun dels consellers han manifestat personalment la no oposició a aquest tipus de convocatòria, a la vista a la situació actual.


El secretari,

Joan Buch Cerdà
Mataró, 20 de març de 2020