Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient: activitats classificades 10 de juny

Escoltar

Medi Ambient: activitats classificades 10 de juny

Dia
Hora
Lloc
Organisme

Ordre del dia

Als efectes del que estableix l·article 30-2-a) del Reglament d·Activitats Molestes, Insalubres, Nocives i Perilloses de 30 de novembre de 1961, es fa constar que han sol.licitat llicència municipal els següents establiments:

.La Vigatana Gemma i Marina, SCP, representada per Marina Codina Fabregas, per a la instalÙlació i obertura d'una botiga de queviures i obrador artesà, situada al carrer Catalunya, 1 baixos.

.Acabados JM, SL, representada per Miguel Faustino Jiménez Polo, per a la instalÙlació i obertura d'un taller de confecció en sèrie de prendes de vestir i complements, situat al carrer Trinitat, 32-34.

.Magatzem i Descompte, SA, representada per Rafael Morgades Tena, per a l'ampliació d·un supermercat, situat al carrer Marathon, 40.

ÙCompañía de Iniciativas y Espectáculos, SA, representada per Eduard Fontcuberta Matas, per a la tramitació conjunta de 12 sales de cinema, situades a la carretera de Cirera, s/n.

ÙJosefa López Pardo, per a la instalÙlació i obertura d'un restaurant-bar, situat al carrer Montserrat, 50 baixos.

ÙJosé Santiago Gómez Salas, per a la instalÙlació i obertura d'un bar, situat al carrer Torrijos, 1.

ÙCarlos Cidoncha Valades, per a la instalÙlació i obertura d'un restaurant-bar, situat al carrer Miquel Biada, 10 baixos.

.Promotora de Viviendas Concertadas de Mataró, SA, representada per Juan José Castelló Bocinos, per a la instalÙlació i obertura d'un parquing d'ús privat per vendre places, situat a la plaça Itàlia, 137-139.

ÙMafar, SA, representada per Artur Campdepadrós Rubio, per a la instalÙlació i obertura d'un garatge, situat al carrer Roger de Flor, 38.

ÙConfecciones Avilés, SL, representada per Juan Avilés Canovas, per a la instalÙlació i obertura d'un taller de tall, confecció i fabricació de gènere de punt en peça circular, situat al carrer Arquitecte Gaudí, C-9.

ÙÁridos Serrano, SL, representada per Jesús Serrano Martín, per a la instalÙlació i obertura d'un magatzem d'àrids, siuat a la Finca la Rosellona.

ÙOctavi Torné Labalsa, per a la instalÙlació i obertura d'un taller de reparació de motocicletes, situat al carrer Jaume Ibran, 10.

ÙOcèano Índico, SL, representada per Bachiron Balde, per a la instalÙlació i obertura d'un magatzem de mobles, situat al carrer Dinamarca, 52 baixos.

.Talleres Cayma, SA, representada per Santiago Camero Sánchez, per a la instal.lació i obertura d'un taller de reparació d'automòbils, especialitats de mecànica, elèctrica, carrosseria i pintura, situat a la N-II cantonada via Sergia.

.Construcciones Analón, SL, representada per Alonso Lavado Rodríguez, per a la instalÙlació i obertura d'un garatge comunitari, situat al carrer Alemanya, 10.


Es fa públic per a coneixement general i per a que es puguin formular les reclamacions que facin el cas, dins el termini de DEU DIES, a comptar des de la seva inserció en un periòdic.


Mataró, 10 de juny de 1999
El C.D. de Medi Ambient.
Jeroni Escoda i Canals