Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xarxa de Parcs Urbans de Salut i Cal·listènia

Escoltar

Xarxa de Parcs Urbans de Salut i Cal·listènia

BannerCap_ParcsUrbansSalut2.jpg


La pràctica regular d’activitat física és fonamental per al bon manteniment de la salut, tant a nivell físic com emocional, i per aconseguir una millor qualitat de vida.

L’Ajuntament de Mataró, en col·laboració amb altres agents del territori i amb el suport de la Diputació de Barcelona, ofereix a la ciutadania diversos recursos per afavorir la pràctica d’exercici físic en l’entorn urbà, els quals s’emmarquen en el projecte Posa’t en marxa!

Objectius: Fomentar la pràctica d'activitat física quotidiana; Promoure la ciutat com a espai afavoridor de salut; afavorir la socialització; Facilitar als professionals de la salut les eines per a la prescripció d'exercici físic.

 

L'exercici físic es l'activitat física planificada, estructurada i repetitiva que contribueix a la millora o manteniment de:

  • Les capacitats físiques bàsiques: força, resistència, velocitat
  • La coordinació i l'equilibri
  • L'agilitat
  • La flexibilitat

Xarxa de Parcs Urbans de Salut i Cal·listènia.

 

Parcs Urbans de Salut

Un parc urbà de salut és un conjunt d'aparells situats a poca distància entre ells o bé formant un circuit, ubicats en un espai exterior, que permet fer exercici físic moderat.

Població destinatària: Persones adultes i gent gran. 

 

Parcs de Cal·listènia

Un parc de Cal.listènia és un sistema d’exercici físic pensat per a contribuir al desenvolupament de la força i la gràcia del moviment. Es treballa amb el propi pes corporal i és una activitat física més intensa.

Població destinatària: persones acostumades a fer activitats d’intensitat elevada.  

 

 

 

Galeria d'Imatges