Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benvinguts a la biblioteca (adults)

Presentació general de l'equipament, seguit d'un recorregut per les diferents àrees i seccions de la biblioteca per mostrar quins recursos i serveis ofereix. Introducció a la recerca a través de la biblioteca virtual: com buscar un document i localització al prestatge.

Metodologia

Presentació general de l'equipament, seguit d'un recorregut per les diferents àrees i seccions de la biblioteca per mostrar quins recursos i serveis ofereix.

Objectius

Donar a conèixer la biblioteca pública com a servei cultural de la ciutat, fomentar el seu ús i donar suport i formació en els serveis que ofereix per esdevenir un espai de relació.

Reserves

Per contactar amb nosaltres podeu fer servir qualsevol d'aquestes vies: presencialment a la biblioteca, per telèfon o per correu electrònic. Biblioteca Pompeu Fabra Pl. Occitània, s/n - 08302 Mataró Tel. 937412920 A/e: b.mataro.pf@diba.cat Biblioteca Antoni Comas C. Prat de la Riba, 110 - 08301 Mataró Tel. 937022813 A/e: b.mataro.ac@diba.cat

Observacions (necessitats tècniques i altres)

Observacions (necessitats tècniques i altres): Es pot demanar que la pràctica a la biblioteca virtual es centri en un tema concret. Es poden preparar lots de documents sobre una matèria determinada per consultar a la biblioteca i/o per emportar-vos a l'escola.
Àrees temàtiques
  • Lectura i biblioteques
Àmbits
  • Llengua i literatura catalana
  • Llengua i literatura castellana
  • Llengües estrangeres
Persones destinatàries
  • Cicles formatius
  • Altres
  • Escoles d´adults
  • Famílies/AMPA/AFA

Qui organitza Biblioteques de Mataró

Dies De dimarts a divendres (Bib. Pompeu Fabra) // Dimecres i divendres al matí i de dilluns a divendres a la tarda (Bib. Antoni Comas)

Horari De 10 a 11 h i de 15.30 a 17 h (Bib. Pompeu Fabra) // De 9.30 a 11 h i de 15.30 a 17 h (Bib. Antoni Comas)

Durada 1 hora

Preu Gratuït

Grup Màxim 25 alumnes

Període d'inscripció Curs escolar

Període de realització Curs escolar