Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Biblioteca de butxaca

Visita que posa èmfasi en els recursos i serveis digitals que ofereix la biblioteca. Es pretén que mitjançant l’ús dels dispositius mòbils els alumnes explorin les possibilitats de la biblioteca digital

Metodologia

Visita que posa èmfasi en els recursos i serveis digitals que ofereix la biblioteca. Es pretén que mitjançant l’ús dels dispositius mòbils els alumnes explorin les possibilitats de la biblioteca digital:
- Conèixer els serveis en línia: reserva de documents, reserva d’ordinadors, consulta d’activitats, préstec de llibres electrònics, préstec de cinema online, etc.
- Explorar els recursos digitals: prestatgeries virtuals, catàleg de les biblioteques, gestionar el compte d’usuari , etc.

Objectius

Donar a conèixer el funcionament de la biblioteca pública. Permetre a tota la comunitat escolar treure el màxim profit dels recursos d'informació que ofereix aquest equipament cultural.

Reserves

Aquesta visita s’ha de concertar amb una setmana d’antelació. Per contactar amb nosaltres podeu fer servir qualsevol d’aquestes vies: presencialment a la biblioteca, per telèfon o per correu electrònic. Biblioteca Pompeu Fabra Pl. Occitània, s/n - 08302 Mataró Tel. 937412920 A/e: b.mataro.pf@diba.cat Biblioteca Antoni Comas C. Prat de la Riba, 110 - 08301 Mataró Tel. 937022813 A/e: b.mataro.ac@diba.cat

Observacions (necessitats tècniques i altres)

Imprescindible que els alumnes portin el seu dispositiu mòbil (telèfon mòbil o tauleta) i el carnet de biblioteca.
Àrees temàtiques
  • Comunicació i llengua
  • Lectura i biblioteques
Àmbits
  • Llengua i literatura catalana
Persones destinatàries
  • Educació Secundària Obligatòria
  • Batxillerat
  • Cicles formatius

Dies De dimarts a divendres (Bib. Pompeu Fabra) // Dimarts, dimecres i divendres al matí i de dilluns a divendres a la tarda (Bib. Antoni Comas)

Horari De 10 a 11 h i de 15.30 a 17 h (Bib. Pompeu Fabra) // De 9.30 a 11 h i de 15.30 a 17 h (Bib. Antoni Comas)

Durada 1 h

Preu Gratuïta

Grup Grup classe

Període d'inscripció Curs escolar

Període de realització Curs escolar

Inscripció