Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carnet&go

Presentació molt pràctica de la biblioteca mitjançant l’ús del carnet. Els alumnes rebran el seu carnet a l’inici de la visita i el podran fer servir durant l’activitat.

Metodologia

Presentació molt pràctica de la biblioteca mitjançant l’ús del carnet. Els alumnes rebran el seu carnet a l’inici de la visita i el podran fer servir durant l’activitat.

Objectius

Donar a conèixer el funcionament de la biblioteca pública. Permetre a tota la comunitat escolar treure el màxim profit dels recursos d'informació que ofereix aquest equipament cultural.

Reserves

Aquesta visita s’ha de concertar amb una setmana d’antelació. Per contactar amb nosaltres podeu fer servir qualsevol d’aquestes vies: presencialment a la biblioteca, per telèfon o per correu electrònic. Biblioteca Pompeu Fabra Pl. Occitània, s/n - 08302 Mataró Tel. 937412920 A/e: b.mataro.pf@diba.cat Biblioteca Antoni Comas C. Prat de la Riba, 110 - 08301 Mataró Tel. 937022813 A/e: b.mataro.ac@diba.cat

Observacions (necessitats tècniques i altres)

Per poder repartir els carnets el dia de la visita, s’haurien de rebre a la biblioteca les butlletes dels carnets emplenades i acompanyades de la fotocòpia del DNI dels alumnes i dels seus pares/mares/tutors legals amb una antelació mínima de deu dies.
Àrees temàtiques
  • Lectura i biblioteques
  • Comunicació i llengua
Àmbits
  • Llengua i literatura catalana
Persones destinatàries
  • Educació primària
  • Educació Secundària Obligatòria
  • Batxillerat
  • Cicles formatius

Dies De dimarts a divendres (Bib. Pompeu Fabra) // Dimarts, dimecres i divendres al matí i de dilluns a divendres a la tarda (Bib. Antoni Comas)

Horari De 10 a 11 h i de 15.30 a 17 h (Bib. Pompeu Fabra) // De 9.30 a 11 h i de 15.30 a 17 h (Bib. Antoni Comas)

Durada 1 h

Preu Gratuïta

Grup Grup classe

Període d'inscripció Curs escolar

Període de realització Curs escolar

Inscripció