Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exposicions

Préstec d’exposicions acompanyades de lots de llibres que complementen la mostra.

Metodologia

Préstec d’exposicions acompanyades de lots de llibres que complementen la mostra. Exposició ANIMAL! Mostra literària i fotogràfica sobre animals. Aquesta exposició, produïda per Tantàgora amb la col•laboració del Departament de Cultura de la Generalitat, consta de 6 peces: 1 cartell de presentació i 5 cartells dedicats a cadascun dels animals. La versió digital de la mostra conté més continguts relacionats amb els animals, una selecció de llibres, i un grapat de propostes lúdiques. L’exposició es demanarà com un lot i anirà acompanyada d’un lot de llibres. Exposició PUIG i CADAFALCH. Consta de deu plafons, mida A2. L’ordre dels plafons segueix la cronologia de construcció de les set obres principals de Puig i Cadafalch a Mataró. Cada plafó dona informació sobre el tipus d’edifici, el propietari que l’encarregà, les dates de construcció, l’estil, els artistes que hi van intervenir, l’adreça de l’edifici, el municipi i les característiques arquitectòniques.

Objectius

Dinamitzar la cultura i l'educació a través de la promoció de la lectura i l'aprenentatge de l'accés a l'ús de la informació.

Reserves

L’exposició es demanarà com un lot. Per demanar més informació podeu fer servir qualsevol d’aquestes vies: presencialment a la biblioteca, per telèfon o per correu electrònic. Biblioteca Pompeu Fabra Pl. Occitània, s/n - 08302 Mataró Tel. 937412920 A/e: b.mataro.pf@diba.cat Biblioteca Antoni Comas: C. Prat de la Riba, 110 - 08301 Mataró Tel. 937022813 A/e: b.mataro.ac@diba.cat

Observacions (necessitats tècniques i altres)

Aquestes exposicions es demanaran com un lot. Per demanar més informació podeu fer servir qualsevol d’aquestes vies: presencialment a la biblioteca, per telèfon o per correu electrònic.
Àrees temàtiques
  • Lectura i biblioteques
  • Comunicació i llengua
Àmbits
  • Llengua i literatura catalana
  • Llengua i literatura castellana
  • Llengües estrangeres
Persones destinatàries
  • Educació infantil

Qui organitza Biblioteques de Mataró

Dies De dilluns a dissabte

Horari En horari d'obertura de la biblioteca

Preu Gratuït

Període d'inscripció Curs escolar

Període de realització Curs escolar

Inscripció