Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primers passos a la biblioteca (P2-P5)

Explicació molt senzilla del funcionament de la biblioteca, seguida de la narració d’un conte per part del personal de la biblioteca a l’àrea infantil.

Metodologia

Explicació molt senzilla del funcionament de la biblioteca, seguida de la narració d’un conte per part del personal de la biblioteca a l’àrea infantil. Després de l’activitat els nens i nenes poden tenir una estona lliure per mirar contes.

Objectius

Donar a conèixer el funcionament de la biblioteca pública. Permetre a tota la comunitat escolar treure el màxim profit dels recursos d'informació que ofereix aquest equipament cultural.

Reserves

Aquesta visita s’ha de concertar amb una setmana d’antelació. Per contactar amb nosaltres podeu fer servir qualsevol d’aquestes vies: presencialment a la biblioteca, per telèfon o per correu electrònic. Biblioteca Pompeu Fabra Pl. Occitània, s/n - 08302 Mataró Tel. 937412920 A/e: b.mataro.pf@diba.cat Biblioteca Antoni Comas C. Prat de la Riba, 110 - 08301 Mataró Tel. 937022813 A/e: b.mataro.ac@diba.cat

Observacions (necessitats tècniques i altres)

Podeu demanar que el conte tracti algun tema que estigueu treballant a classe o que us preparem un lot de documents sobre una matèria determinada per consultar a la biblioteca i/o per emportar-vos a l’escola.
Àrees temàtiques
  • Lectura i biblioteques
  • Comunicació i llengua
Àmbits
  • Llengua i literatura catalana
  • Llengua i literatura castellana
  • Llengües estrangeres
Persones destinatàries
  • Educació infantil
  • Altres

Dies De dimarts a divendres (Bib. Pompeu Fabra) // Dimecres i divendres al matí i de dilluns a divendres a la tarda (Bib. Antoni Comas)

Horari De 10 a 11 h i de 15.30 a 17 h (Bib. Pompeu Fabra) // De 9.30 a 11 h i de 15.30 a 17 h (Bib. Antoni Comas)

Durada 1 hora

Preu Gratuïta

Grup Grup classe

Període d'inscripció Curs escolar

Període de realització Curs escolar

Inscripció