Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Viatjo amb tu!

Activitat per apropar el transport urbà als infants.

Metodologia

L'AMTU, Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà, ofereix l'activitat educativa "VIATJO AMB TU!" que pretén apropar la utilització del transport urbà als nens i nenes del cicle superior de primària.

Objectius

"Viatjo amb tu!" és un programa educatiu adreçat als alumnes de Cicle Superior de Primària amb el qual es vol apropar la utilització del transport urbà als nens i nenes que per l'edat comencen a desplaçar-se sols i soles, ja sigui per anar a l'escola o en el seu temps lliure i, alguns d'ells, el curs vinent hauran de desplaçar-se cap a un nou centre al qual potser només hi podran accedir amb transport urbà o cotxe. L'objectiu principal del programa és acostar la utilització del transport urbà als nens i nenes proporcionant-los així, un major grau d'independència en la seva mobilitat. L'objectiu concret és la realització d'una acció de suport d'educació per la promoció del transport urbà en el marc escolar. L'activitat presencial es desenvolupa i es planteja des d'una metodologia lúdica i participativa.

Reserves

AMTU, Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà Servei de Mobilitat de l'Ajuntament de Mataró Tel. 93 861 39 76 educatius@amtu.cat

Observacions (necessitats tècniques i altres)

El dia i hora concretats dos educadors de l'empresa que gestiona l'activitat es desplaçaran al centre escolar i desenvoluparan l'activitat presencial teòrica que té una durada aproximada de 3 hores, i l'activitat pràctica en l'horari preestablert.
Àrees temàtiques
  • Educació viària i mobilitat
Àmbits
  • Àmbit social
  • Ciències socials
  • Àmbit d'educació en valors
  • Educació en valors socials i cívics
  • Orientació i tutoria
Persones destinatàries
  • Educació primària

Dies A determinar

Horari A determinar

Durada 3 hores

Preu Gratuït

Grup 25 alumnes

Període d'inscripció durant el curs escolar

Període de realització durant el curs escolar