Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Introducció a la programació d'aparells mòblis Android Novetat

Petita introducció a la programació en Android

Metodologia

S’introdueix l’alumnat en la programació de mòbils Android tot destacant les característiques que diferencien una aplicació de sobretaula d’una mòbil. Contingut: - El sistema operatiu Android - L’entorn de desenvolupament (eclipse - Android SDK) - L’estructura d’una aplicació - Aplicacions i activitats: cicle de vida - Comunicació entre activitats - Intents implícits - Intents explícits - Receptors d’esdeveniments Taller (exemple): Enviar un text d’una activitat a una altra, obrir el navegador des d’una app, trucar a un número de telèfon, ...

Objectius

L'objectiu dels tallers linnk del TecnoCampus és d'apropar la Universitat als estudiants d'educació secundària, batxillerat i cicles formatius.

Reserves

Per tal de realitzar la reserva de l'activitat, heu de visitar el següent enllaç (https://www.tecnocampus.cat/ca/tallers-linnk) i omplir el formulari amb les dades necessàries per poder-ho gestionar satisfactòriament. També, hi podran trobar tota l'oferta de tallers linnk dels diferents àmbits, així com també tenir la possibilitat de descarregar-se el catàleg.

Observacions (necessitats tècniques i altres)

Màxim 2 tallers a l'any.
Àrees temàtiques
  • Internet i xarxes socials
  • Tecnologia
  • Mitjans de comunicació
Àmbits
  • Tecnologia
Persones destinatàries
  • Cicles formatius

Mapa Mostrar mapa

Dies A coordinar amb el centre

Horari A coordinar amb el centre

Durada De 3 a 4 hores

Preu Gratuït

Grup CFGS - Màxim 20 estudiants

Període d'inscripció 04/09/2017

Període de realització 30/03/2018