Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller: Canvis, sexualitat i afectivitat

Taller sobre els canvis fisiològics, psicològics i socials a la pubertat.

Metodologia

Activitat que complementa el treball curricular. És imprescindible un treball previ i/o posterior al taller, a càrrec del mestre responsable. Una o dues sessions d?1.30h aprox., a l'aula. Continguts: canvis fisiològics (anatomia i fisiologia aparell reproductor), psicològics (autoestima) i socials, a la pubertat. Concepte i funcions de la sexualitat en les diferents etapes de la vida. Reunió prèvia amb el mestre responsable. (*)Enquesta prèvia al taller que permet ajustar els continguts als interessos i necessitats de cada grup aula. També hi ha una enquesta de valoració en acabar el taller, a l'aula.

Objectius

Que els escolars de 6è d'EP: - Ampliïn els seus coneixements sobre anatomia i fisiologia. - Desenvolupin actituds positives i responsables davant la sexualitat - Coneguin la terminologia sexual correcta.

Reserves

Secció de Salut. Servei de Salut i Consum Av. Puig i Cadafalch, 101 1r pis 08303 MATARÓ Tel. 93 758 23 21 / 93 758 26 24 Correu electrònic ttorres@ajmataro.cat

Observacions (necessitats tècniques i altres)

(*) L'alumnat ha de respondre unes enquestes prèvies al taller que permeten ajustar els continguts als interessos i necessitat de cada grup aula.
Àrees temàtiques
  • Consum
  • Salut
Àmbits
  • Àmbit científicotecnològic
  • Ciències de la naturalesa
  • Orientació i tutoria
Persones destinatàries
  • Educació primària

Qui organitza Secció de Salut. Servei de Salut i Consum

Dies De gener a juny

Horari Lectiu.

Durada 1h o 1.30h

Preu Gratuït

Grup 6è d'EP

Període d'inscripció Durant el curs escolar.

Període de realització De gener a juny.