Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada d'Economia

Escoltar les últimes tendències i novetats relacionades amb l'economia de boca dels especialistes en aquests temes. Quatre xerrades sobre temes diversos d’Economia

Metodologia

Les sessions seran les següents: 10 h. Presentació de l?Escola Superior de Ciències Socials i de l?Empresa del TecnoCampus 10:15 a 11 h. Mòdul Creació d'empreses: - Com genera idees de negoci. De la idea a l'acció: El pla d'empresa. 11 a 11:45 h. Mòdul Recursos Humans: - La motivació a la feina és només qüestió de diners? 11:45 a 12 h. Descans 12 a 12:45 h. Mòdul Finances: - La funcionalitat de la banca per a les empreses: serveis i productes. Els recursos propis i aliens. 12:15 a 13:30 h. Mòdul de Màrqueting: - Les marques: de la venda a granel fins a la necessitat de la marca. El culte a les marques. Les Lovemarks. Tècniques de promoció.

Objectius

L'objectiu dels tallers linnk del TecnoCampus és d'apropar la Universitat als estudiants d'educació secundària, batxillerat i cicles formatius.

Reserves

Per tal realitzar la reserva de l'activitat, heu de visitar el següent enllaç (https://www.tecnocampus.cat/ca/tallers-linnk) i omplir el formulari amb les dades necessàries per poder-ho gestionar satisfactòriament. També, hi podran trobar tota l'oferta de tallers linnk dels diferents àmbits, així com també tenir la possibilitat de descarregar-se el catàleg.
Àrees temàtiques
  • Consum
  • Economia i empresa
  • Projectes d´aprenentatge servei
Àmbits
  • Ciències socials
  • Economia
Persones destinatàries
  • Batxillerat
  • Cicles formatius

Mapa Mostrar mapa

Durada 3h

Preu Gratuït

Grup Màxim 40 assistents

Període d'inscripció 04/09/2017

Període de realització 30/03/2018