Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Coneguem els nostres parcs: Parc del Montnegre i el Corredor

Programa d'educació ambiental.

Metodologia

El programa consta de dues fases. La 1a fase es realitza a l'aula, conduïda pel professor-tutor del centre amb el suport d'un entorn virtual de formació en línia. La segona fase consisteix en un itinerari guiat per monitors especialitzats en educació ambiental pel Parc del Montnegre i el Corredor de la Diputació de Barcelona. Més informació del projecte http://parcs.diba.cat/web/educacio-ambiental/coneguem-els-nostres-parcs

Objectius

Programa d'educació ambiental inclusiu que té com a objectiu donar a conèixer els espais naturals gestionats per la Diputació de Barcelona, i concretament el Parc del Montnegre i el Corredor.

Reserves

A partir del mes d'agost, quan surti la convocatòria, heu de fer dues gestions: - Inscripció al programa, a través d'emplenar el full de preinscripció d'aquest aplicatiu, que el rebrà la Diputació de Barcelona (qui gestiona el programa). - Enviar un correu a rcaballe@ajmataro.cat o trucar al 937582617 (Roser Caballé) de la Direcció d'Ensenyament de l'Ajuntament de Mataró (qui gestiona els autocars). En el correu haureu d'indicar el nombre d'alumnes de 6è de primària i nom i cognoms dels mestres responsables acompanyants.

Observacions (necessitats tècniques i altres)

El dia concertat, l'autocar passa a recollir per l'escola l'alumnat i el professorat tutors entre les 8:30 i les 9:30h. La tornada al centre està prevista entre les 16:30 i les 17h. Cal llegir bé el full informatiu. Si s'anul·la la sortida per pluja o per qualsevol altra raó justificada, cal posar-se immeditament en contacte amb l'organització, trucant al telèfon 938515158.
Àrees temàtiques
  • Sostenibilitat
  • Patrimoni natural
  • Ciències naturals i medi ambient
Àmbits
  • Àmbit científicotecnològic
  • Ciències de la naturalesa
Persones destinatàries
  • Educació primària

Qui organitza Diputació de Barcelona i Ajuntament de mataró

Durada La sortida és tot el matí, de 10 a 14h. En acabar es pot dinar al parc. Es preveu com una sortida de tot un dia escolar.

Període d'inscripció Primer trimestre de curs (quan es rebi la convocatòria)

Període de realització De març a maig