La Klosca: producció ecològica i mediambiental
Activitat per conèixer el món de les gallines.
Metodologia
Donar a conèixer el mode de producció ecològic, les diferències amb els modes convencionals i promocionar un consum responsable i una societat més integradora.
Objectius
? Entendre el concepte de producció ecològica. ? Donar a conèixer la producció d'ous ecològics i la seva complexitat. ? Comprendre les diferències entre els diferents models de producció (convencional i ecològic). ? Desenvolupar un pensament crític envers el consum. ? Donar a conèixer què és un Centre Especial de Treball i el treball en la inserció laboral de col?lectius amb risc d?exclusió.
Reserves
Observacions (necessitats tècniques i altres)
- Consum
- Sostenibilitat
- Patrimoni natural
- Ciències naturals i medi ambient
- Salut
- Àmbit científicotecnològic
- Ciències de la naturalesa
- Àmbit social
- Ciències socials
- Educació infantil
- Educació especial
- Educació primària
- Educació Secundària Obligatòria
- Batxillerat
- Cicles formatius
- Escoles d´adults
Qui organitza La Klosca
Dies Divendres
Horari 9.30 a 13.30h
Durada 3 hores
Preu 3 euros per alumne
Grup 25 màxim
Període d'inscripció durant el curs escolar
Període de realització durant el curs escolar