L'alimentació i la salut
Xerrada – col.loqui sobre l'alimentació saludable i la pràctica de l'activitat física.
Metodologia
El patró alimentari recomanat es basa en cinc àpats diaris: tres més importants (esmorzar, dinar i sopar) i dos de manteniment (mig matí i berenar). Característiques de l’alimentació saludable Importància de l’esmorzar
Objectius
- Promoure l’alimentació saludable i la pràctica d’ activitat física Conèixer el patró alimentari recomanat per a infants, adolescents i població general.
- Explicar la relació entre l’estil de vida i alguns problemes de salut.
Reserves
Observacions (necessitats tècniques i altres)
- Consum
- Educació
- Salut
- Àmbit científicotecnològic
- Ciències de la naturalesa
- Àmbit d'educació física
- Educació física
- Àmbit escola i família
- Docents
- Famílies/AMPA/AFA
Qui organitza Servei de Salut i Consum
Dies De dilluns a divendres
Horari A concretar
Durada 1 hora
Preu Gratuït
Grup Mínim 15 persones
Període d'inscripció Durant el curs escolar
Període de realització De gener a maig