Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller Lectura Jove

Creació d’un booktrailer, basat en unes lectures proposades per la biblioteca. Els joves han de llegir els títols proposats i confeccionar el booktrailer.

Metodologia

El taller es desenvolupa en quatre sessions al llarg del curs escolar, durant les quals es porten a terme tertúlies sobre els llibres, tallers sobre storyboard i es projecten els curtmetratges realitzats pels alumnes sobre els llibres llegits. La Biblioteca assumeix les funcions de: fer sessions de presentació i benvinguda als joves que participen en el projecte; coneixement dels serveis de la biblioteca; proporcionar les lectures triades; s’imparteixen tallers literaris a través d’un professional per tal d’explicar el fil argumentatiu d’una història; prescripció literària als professors i alumnes implicats i organització de l’entrega de premis. L’escola s’encarrega de formar als alumnes en la part més tècnica i tecnològica de l’elaboració del booktrailer.

Objectius

Espai de trobada juvenil amb l’objectiu d’apropar els joves a la biblioteca, a la lectura i alhora estimular la seva creativitat.

Reserves

Aquest taller s’ha de concertar abans del mes d’octubre de l’edició en curs. Per contactar amb nosaltres podeu fer servir qualsevol d'aquestes vies: presencialment a la biblioteca, per telèfon o per correu electrònic. Biblioteca Pompeu Fabra Pl. Occitània, s/n - 08302 Mataró Tel. 937412920 A/e: b.mataro.pf@diba.cat
Àrees temàtiques
  • Lectura i biblioteques
Àmbits
  • Llengua i literatura catalana
  • Llengua i literatura castellana
  • Llengües estrangeres
Persones destinatàries
  • Educació Secundària Obligatòria

Qui organitza Biblioteques de Mataró

Dies De dimarts a divendres

Horari De 10 a 14h.

Durada Diferents sessions al llarg del curs

Preu Gratuït

Grup Màxim 25 alumnes

Període d'inscripció Curs escolar

Període de realització Curs escolar

Inscripció