Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mesura de la percepció ciutadana sobre la prestació de serveis i la imatge de la ciutat de Mataró. 2019

Escoltar

Mesura de la percepció ciutadana sobre la prestació de serveis i la imatge de la ciutat de Mataró. 2019

L'informe "Enquesta de percepció ciutadana sobre la prestació de serveis" ha estat elaborat pel Servei d'Estratègia i Governança de l'Ajuntament de Mataró a partir de les dades procedents del servei Citix de l'empresa Stiga.
 
Citix és un sistema online de recollida i processament de dades per conèixer el grau de satisfacció amb la ciutat i els serveis municipals dels municipis de l’estat espanyol de més de 5.000 habitants. No té desagregació inframunicipal.

L’enllaç a l’enquesta Citix està present en diferents pàgines web i plataformes, i l'empresa propietària d'aquest servei, Stiga, estimula la participació a través del sorteig de premis. Tots els dies entren noves enquestes de qualsevol municipi que s’acumularan a les ja realitzades. En el cas d’un municipi concret, per exemple Mataró, el ritme de resposta de les enquestes és molt més variable i dilatat en el temps, quelcom que afecta a la significació dels resultats fins no tenir un volum d’enquestes estadísticament significatiu.
 
El present informe s'elabora en base a les 934 respostes de l'enquesta del servei Citix processades entre l’1 de gener de 2019 i el 19 d’octubre de 2020.
 
mesura percepcio ciutadana citix.jpg

 

Galeria d'Imatges

Arxius adjunts