Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

#TRANSICIONS. Mirades i veus d'adolescents i joves de Mataró. Informe de resultats

Escoltar

#TRANSICIONS. Mirades i veus d'adolescents i joves de Mataró. Informe de resultats

Impulsat conjuntament pel Servei d’Educació (Consell de la FP) i pel Servei d’Igualtat i Diversitat Ciutadana (Joventut) de l’Ajuntament de Mataró, el projecte “#Transicions: Mirades i veus d'adolescents i joves de la ciutat de Mataró”, neix davant la necessitat de donar resposta a la situació actual dels adolescents i joves que fan vida a la ciutat de Mataró respecte diferents dimensions de la seves vides d'ara i del futur.

El projecte #Transicions té tres grans objectius:

  1. Escoltar, conèixer i detectar les necessitats de les adolescents i joves que fan vida a la ciutat de Mataró al voltant de les diferents dimensions que conformen la seva vida.
  2. Conèixer el grau de coneixement i satisfacció de les adolescents i joves que fan vida a la ciutat de Mataró respecte als serveis i recursos que ja existeixen destinats especialment per a elles.
  3. Recollir prioritzacions i propostes de millora en relació a les polítiques d'educació i joventut de la ciutat de Mataró.

Per d’assolir aquests tres grans objectius s’ha utilitzat una metodologia mixta. Així, una part del projecte ha consistit en fer un anàlisi qualitatiu mitjançant grups de discussió, i una altra part ha consistit en fer un anàlisi quantitatiu dels resultats obtinguts a través d’una enquesta.

El que es presenta en aquest document és única i exclusivament l’anàlisi dels resultats de l’enquesta.

 

Arxius adjunts