Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Transformació digital del sector empresarial a Mataró

Escoltar

Transformació digital del sector empresarial a Mataró

SITUACIÓ

La pandèmia de la Covid-19 ha tingut un impacte evident en el comportament digital de les persones, els serveis públics i les empreses.

Les ciutats s’han vist obligades a fer un salt tecnològic sense precedents, avançant cap a un nou model on la tecnologia i la innovació han passat a ser, aparentment, essencials, no sols per establir relacions de proximitat, urbanes i metropolitanes, sinó també empresarials i comercials. Tenint present tot això, en el marc del Pla d’Acció Local del procés de reflexió estratègica Mataró Agenda Urbana 2030 i davant els reptes que planteja la transformació digital, l’Ajuntament de Mataró ha volgut analitzar la digitalització a la ciutat i els efectes de la pandèmia sobre el comportament digital en tots els àmbits.

OBJECTIU

Obtenir una diagnosi sobre l’estat de la digitalització a la ciutat i les diferents bretxes digitals, identificant les necessitats més urgents en termes d’inclusió digital i nivell de digitalització de les empreses. També es fa una comparativa de caire qualitatiu amb els resultats obtinguts en el darrer estudi «La transformació digital en el mercat de treball post COVID del Maresme», que es va realitzar l’any 2021 a nivell de comarca.

Arxius adjunts