Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joaquim Fernàndez Oller

Escoltar

Joaquim Fernàndez Oller

Joaquim Fernàndez Oller Contactar

Càrrecs

  • Regidor/a Municipal CiU

Règim de retribució i dedicació

Concepte Règim Retribució anual Assistència als Plens

DEDICACIÓ EXCLUSIVA

100 %

39.635,00 €

 

Declaració de béns

Biografia, formació i trajectòria política

Nascut a Mataró el setembre de 1958. Vaig estudiar a l'Escola Pia de Santa Anna i a l'Escola de Formació Professional Miquel Biada, ara institut de secundària, i vaig iniciar els estudis d’arquitectura a l’UPC.

Després d'un temps d'experiència en una entitat financera, vaig obrir el meu propi negoci en el sector del comerç al detall. Sóc pare de dos fills. Militant de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) des de principis dels anys 80. Vaig ostentar diversos càrrecs al partit, des de president local fins a secretari d'organització comarcal o membre del Consell Nacional, màxim òrgan del partit entre congressos. Vaig formar part per primera vegada d’una candidatures municipals amb Ramon Camp l’any 1987 i vaig entrar a formar part del Consistori amb Josep Mañach de cap de grup.

A l'Ajuntament, des de l'oposició, vaig ser portaveu del meu grup municipal en diversos mandats i membre de diferents comissions informatives. L'any 2011, CiU, amb Joan Mora al capdavant, va assolir l'alcaldia de Mataró i vaig ocupar la regidoria de Cultura, Participació Ciutadana i Nova Ciutadania, a més vaig ser primer tinent d’alcalde. Al 2015 vaig encapçalar la candidatura municipal de CiU, resultant la segona força més votada. En coalició amb el PSC vaig repetir regidories i tinença d’alcaldia.

En el món associatiu he format part i sóc soci d'entitats de diversos àmbits. He estat fundador de l'Esplai Garbí i de l'Associació d'Amics de l'Escola Pia al Senegal. He representat l'Ajuntament al patronat de la Fundació Maresme i he presidit el Consell de Centre del Consorci de Normalització Lingüística al Maresme.