Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

100 dies de govern

Escoltar
Logo de Grup municipal ERC-AM

Grup municipal ERC-AM

La informació que apareix en aquest article és responsabilitat del Grup municipal ERC-AM

100 dies de govern

El grup municipal D'Esquerra Republicana de Catalunya a Mataró - Moviment d'Esquerres, fem valoració dels 100 primers dies des de la constitució del nou govern de PSC i En Comú Podem a Mataró.

Han passat ja els primers 100 dies des de la constitució del nou govern de PSC i En Comú Podem a Mataró. 

Seguim pendents de conèixer el Pla de Mandat 2019-23. Tot i ser conscients que entremig hi ha hagut Santes i l’estiu, el cert és que els grans reptes de la ciutat continuen sobre la taula. 

Des dels plantejaments de model de ciutat de futur (econòmic, comercial, universitari, convivencial, educatiu, esportiu, oci,...) fins a aspectes més operatius, del dia a dia quotidià, ( millora de la mobilitat, del transport urbà, dels efectius de la policia, ampliació Mataró Parc-Pla Impuls Centre, la reformulació de Llicències, la gestió de la brossa,...). 

De moment, el govern s’ha mostrat favorable a començar a estudiar i consensuar aquest plantejament de futur de Mataró acceptant una proposta de ERC-MES per revisar el Pla General de Mataró, que data de 1996. 
Sempre hi serem per treballar per una ciutat millor, però per això cal que el Govern comenci, de manera immediata, a prendre iniciatives en tots aquests temes. Estarem pendents...