Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicat d'Esquerra Republicana en relació als darrers aldarulls a Rocafonda i El Palau

Escoltar
Logo de Grup municipal ERC-AM

Grup municipal ERC-AM

La informació que apareix en aquest article és responsabilitat del Grup municipal ERC-AM

Comunicat d'Esquerra Republicana en relació als darrers aldarulls a Rocafonda i El Palau

Comunicat pels incidents que es van produir a Rocafonda i El Palau durant el vespre del passat dimecres 26 d’abril

Davant dels incidents que es van produir a Rocafonda i El Palau durant el vespre del passat dimecres 26 d’abril, des d’Esquerra Republicana volem fer les següents consideracions:

Condemnem els aldarulls i els enfrontaments que van tenir lloc ahir. La Policia Local ha de poder desenvolupar les seves tasques amb normalitat. Donem el nostre suport a la Policia Local davant d’aquests fets.

- Ens sumem a les reiterades reivindicacions de l’Associació de Veïns de Rocafonda-l'Esperança-Ciutat Jardí-Valldeix per abordar de manera conjunta amb tots els agents implicats (cossos policials, agents del barri i forces polítiques) les principals problemàtiques i trobar les solucions adequades per millorar la convivència i cohesió social. Els fets d’ahir són una mostra més d’una situació que fa temps que s’arrossega.

- Apostem, com ja hem fet en anteriors ocasions, per un model de seguretat de proximitat, on els agents estiguin més a prop de la ciutadania i incorporant un cos d’agents cívics que faciliti també la relació entre la ciutadania i la Policia. 

- Una vegada més oferim la nostra col·laboració al Govern Municipal per abordar les problemàtiques que afecten a la seguretat de Mataró.