Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Denunciem la inacció del Govern Municipal i ens reafirmem com a Govern Alternatiu

Escoltar
Logo de Grup municipal ERC-AM

Grup municipal ERC-AM

La informació que apareix en aquest article és responsabilitat del Grup municipal ERC-AM

Denunciem la inacció del Govern Municipal i ens reafirmem com a Govern Alternatiu

Aquest dissabte 19 de juny, el Grup Municipal d’Esquerra Republicana - MES Mataró hem realitzat un acte per commemorar els 2 anys de Govern Alternatiu, i per posar en relleu la feina realitzada aquests dos anys de mandat.

Cada regidor ha posat de relleu la feina que ha realitzat durant aquests dos anys, segons la distribució territorial i sectorial del govern alternatiu; amb un total de 250 propostes per fer de Mataró la ciutat que els veïns i les veïnes mereixen.
 
Els nostres principals eixos d’actuació han estat els següents:
 
- La millora dels serveis quotidians a la ciutadania que no funcionen; com ara el mal estat dels carrers de la via pública, la falta de neteja, el mal funcionament dels semàfors,, les continues apagades nocturnes, el fiasco de les guinguetes de la platja, la continua improvisació; aplicació del PIC, ubicació de correcans, platja per a gossos,...…. 
- La millora de la gestió municipal; com per exemple les demores i el mal funcionament de llicències d'obres i d'activitats, els conflictes sense afrontar de la Policia Local... 
- La lluita contra les desigualtats, per la cohesió social, amb l'objectiu d'una sola ciutat. 
- El treball conjunt realitzat pel que fa la gestió de la Covid-19, amb la integració del Grup d’Esquerra Republicana - MES a la Taula de Reconstrucció Social i Econòmica. 

Aquests dos anys han demostrat que ni el govern de la ciutat ni l’alcalde estan a l’alçada del que exigeix la vuitena ciutat de Catalunya.  I és per aquests motius que ens presentem un com més com el Govern Alternatiu que Mataró necessita. Seguirem treballant per aconseguir-ho i millorar la vida dels nostres ciutadans.