Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Govern Municipal rebutja el prec d'Esquerra per millorar les mesures front la Covid-19 a Mataró Bus

Escoltar
Logo de Grup municipal ERC-AM

Grup municipal ERC-AM

La informació que apareix en aquest article és responsabilitat del Grup municipal ERC-AM

El Govern Municipal rebutja el prec d'Esquerra per millorar les mesures front la Covid-19 a Mataró Bus

Al passat ple de novembre, el Grup Municipal d’Esquerra Republicana – MES vam presentar un prec, de la ma del regidor Joaquim Camprubí, per millorar les mesures preventives front la Covid-19 al servei d’autobusos urbans de Mataró.

El prec vam presentar-lo per proposar algunes idees perquè la ciutadania pogués utilitzar el transport públic amb la màxima seguretat possible: fer un comptatge de viatgers perquè no estigui solapat; augmentar la freqüència dels autobusos (especialment la línia 7) o per exemple instal·lant dispensadors de gel hidroalchòlic a l’entrada de l’autobús. 

Per desgràcia, el prec va ser majoritàriament rebutjat. El Govern Municipal no considera prioritari invertir recursos en aquest àmbit, uns recursos que al nostre entendre són poc quantiosos però que poden tenir un impacte molt gros la prevenció de contagi, finalitat de moltes de les mesures sanitàries apliades a diferents sectors i àmbits del dia a dia. 

Som conscients de la complexitat del moment, però les mesures que es desenvolupen actualment no són, al nostre entendre, suficients.

Nosaltres seguirem proposant millores per garantir la higiene sanitària al transport públic de la ciutat i arreu.