Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esquerra demana replantar els arbres que falten a Mataró

Escoltar
Logo de Grup municipal ERC-AM

Grup municipal ERC-AM

La informació que apareix en aquest article és responsabilitat del Grup municipal ERC-AM

Esquerra demana replantar els arbres que falten a Mataró

Una de les al.legacions presentades pel Grup Municipal d’Esquerra i que ha estat acceptada pel Govern Municipal, fa referència a “Replantar de forma definitiva els arbres als carrers on manquin i on encara no s’hagin reposat aquests darrers anys”.

És una demanda que hem estat fent al Govern Municipal des de fa molt de temps, i que malgrat que sempre ha estat acceptada, no s’ha portat mai a terme. El passat octubre el Grup Municipal d’Esquerra Republicana - MES ja va denunciar al Ple els incompliments per part del govern en aquesta materia. Vam denunciar que l’empresa encarregada de la replantació de 1.261 arbre va rebre una retribució econòmica al 2019 quan encara no s’havia realitzat la totalitat de les tasques. En aquell moment vam exposar que quedaven més de 300 arbres per plantar al carrer Pallars, Capcir, Batista i Roca, Carrasco i Formiguera, o Via Sèrgia entre d’altres. 

La reposició d’aquests arbres, un compromís ja adquirit el mandat passat, és un importantíssim element de configuració d’un espai públic saludable. No replantar els arbres allà on correspondria és una nova mostra de la poca qualitat del manteniment de l’espai públic, del #MataróDeixada que denunciem des de fa mesos.