Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esquerra Republicana penja plafons a Mataró per denunciar l'electoralisme del govern amb els impostos

Escoltar
Logo de Grup municipal ERC-AM

Grup municipal ERC-AM

La informació que apareix en aquest article és responsabilitat del Grup municipal ERC-AM

Esquerra Republicana penja plafons a Mataró per denunciar l'electoralisme del govern amb els impostos

Avui Mataró s'ha llevat, de punta a punta de ciutat, amb plafons que denunciaven de nou l'ús electoralista del Govern Municipal amb els impostos

Hem denunciat així, una vegada més, que el Govern Municipal apuja o no els impostos dels mataronins depenent de si hi ha eleccions o no. Una manera de fer que ja s'ha convertit en una praxi habitual: durant els dos primers anys de mandat l'Alcalde i el seu equip decideixin apujar els impostos, inclús amb la pandèmia de la Covid-19 pel mig, mentre els següents dos anys - més pròxims a les eleccions - els congelen.

Per denunciar tot això hem penjat plafons per tota la ciutat que simbolitzen una conversa de WhatsApp entre dos ciutadans de Mataró, on exposen l'electoralisme del govern referent a les Ordenances Fiscals. A més, a través de la conversa, s'ha denunciat també la #MataróDeixada: "quan apugen els impostos les coses tampoc funcionen", i posant com a exemple d'una banda la mala execució de l'anella ciclista i d'altra banda la brutícia i el servei de neteja de Mataró.

En definitiva, denunciem de nou aquest ús dels impostos depenent de si hi ha eleccions o no. El missatge és ben clar: la ciutat necessita un Govern que governi, que lideri, que anticipi el futur, que contempli la fiscalitat com una eina de transformació social i econòmica i no com un instrument electoralista.