Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Proposta sobre la suspensió del cobrament de lloguers de PUMSA

Escoltar
Logo de Grup municipal ERC-AM

Grup municipal ERC-AM

La informació que apareix en aquest article és responsabilitat del Grup municipal ERC-AM

Proposta sobre la suspensió del cobrament de lloguers de PUMSA

Tot just la setmana passada oferíem tota la col·laboració al govern de la ciutat per a ajudar a gestionar la crisi del COVID19 i sobretot, el seu impacte sobre els més febles.

Per això proposàvem estudiar una línia addicional d'emergència de subvencions i ajuts al lloguer per a famílies amb dificultats per a atendre'l, tant en el cas de PUMSA com també privats.
Proposem al Govern que aquest mateix mes d'abril, se suspengui el cobrament de tots els lloguers corresponents a habitatges protegits de PUMSA, així com els lloguers de locals a entitats
i associacions, com una ajuda més a alleugerir la càrrega de la crisi per aquestes persones.
Entenent, en aquest sentit, que en cap cas ha de ser la classe treballadora la qui pagui les conseqüències d'aquesta crisi i situant-nos així al costat de la ciutadania de Mataró.

Els propers dies caldrà analitzar la situació, cas per cas, de cadascuna de les famílies, per definir la millor opció per cadascun d'ells i la proposta d'ajudes i de subvencions que més convingui.

Alguns ajuntaments, com el de Sant Cugat ja ho han portat a terme. És una bona iniciativa, que estem convençuts que cal desenvolupar a Mataró.