Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

David Lloveras Mir

Escoltar

David Lloveras Mir

David Lloveras Mir Contactar

Càrrecs

  • Regidor/a Municipal VOLEMataró

Règim de retribució i dedicació

Concepte Règim Retribució anual Assistència als Plens

ASSISTÈNCIA

 

 

7.975,12 €

Biografia, formació i trajectòria política

Vaig néixer el març de 1967 en el si d'una família humil i treballadora.

Veí de tota la vida del Centre, però actualment resident al barri de Via Europa.

Des dels 16 anys he estat treballant i formant-me per poder dur a terme el meu acompliment com a treballador i com a persona, la qual cosa m'ha portat a exercir diverses professions com a tècnic especialista en programació de gestió, he fet un curs de Community Management i tinc el certificat ACTIC de grau mitjà.

La meva passió per la informàtica, em va portar a fer pràctiques per desenvolupar un paquet de comptabilitat en Cobol. La predilecció per les noves tecnologies, em va fer desembarcar a vendre productes tecnològics, portar-los i instal·lar-los. La meva inclinació per viatjar, em va arrossegar a estar molts anys per la carretera diàriament transportant mercaderia. El meu frenesí per la música, em va traslladar a apassionar les nits als meus conciutadans en diversos establiments. La meva preferència a escoltar a les persones, em va guiar a estar diversos anys atenent el telèfon per donar informació i ajudar assegurats de la llar i de Gas Natural.

Per altra banda, la meva vocació d'ajudar a la gent va fer que durant 9 anys estigués vinculat a CCOO com a responsable de Comunicació d'Oficines i Despatxos de Catalunya i Community Management de la Federació de Serveis de Catalunya. També vaig negociar el Conveni d'Oficines i Despatxos de Catalunya.

En 2014 vaig entrar a Podemos fins al novembre de 2017 que vaig dimitir de la militància i dels meus càrrecs. Actualment militant a VOLEMataró - SOM Alternativa.