Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escoltar

2021

Crònica del Ple ordinari del mes de gener (14/01/2021)

El primer Ple municipal de l’any va tenir lloc el 14 de gener amb punts com el contracte d’emergència per reobrir l’Espai Gatassa com a servei d’acollida de persones sense sostre o la modificació de pressupost per pagar els interessos de l’expropiació d’una finca al Sorrall.

Crònica del Ple ordinari del mes d'abril (08/04/2021)

Els temes econòmics van centrar gran part del Ple ordinari del mes d’abril on es van aprovar, entre d’altres, aspectes de la liquidació del pressupost del 2020 i el destí del romanent de tresoreria o modificacions del pressupost actual del 2021 per a mesures de la Taula de Reconstrucció Social i Econòmica de Mataró. Un altre tema destacat va ser l’aprovació del preacord per a la integració de l’Institut Miquel Biada a la xarxa de centres educatius de la Generalitat de Catalunya.

Crònica del Ple ordinari del mes de maig (06/05/2021)

Tots els grups municipals coincideixen en destacar el treball polític conjunt per redactar el contracte de la brossa i en felicitar l’equip tècnic responsable, alhora que s’apunta a la necessitat de dur a terme un control inflexible del seu compliment. També s’aproven per unanimitat les bases reguladores de dues mesures de la Taula per a la reconstrucció econòmica i social de Mataró.

Crònica del Ple extraordinari del mes de maig (20/05/2021)

El Ple municipal es va reunir en sessió extraordinària el 20 de maig per agilitar la tramitació de dos temes: la contractació del servei de neteja dels edificis de l’Ajuntament i d’empreses i ens municipals, i l’aprovació de l’Ordenança de Mobilitat. El Ple va començar a les 20 h i es va resoldre en menys d’una hora.

Crònica del Ple ordinari de juny (03/06/2021)

Els temes econòmics van ocupar gran part de la sessió ordinària de juny del Ple municipal, amb punts com la modificació del pressupost per refinançar el deute del Fons de Liquidació per al Pagament a Proveïdors. A la mateixa sessió es va donar compte d’acords importants presos per la Junta de Govern, com el conveni amb la SAREB, que cedirà 15 habitatges per a lloguer social, i l’aprovació del Pla integral de Rocafonda-El Palau-Escorxador.

Crònica del Ple extraordinari del mes de juliol (22/07/2021)

El juliol ens va portar un darrer Ple, en aquest cas extraordinari, abans de les vacances d’estiu. Una modificació de pressupost per import de 250.000 €, l’adjudicació del servei de neteja dels edificis municipals i l’aprovació de les bases de subvenció per afavorir l’emancipació juvenil van ser els temes estrella de la sessió.

Crònica del Ple extraordinari del mes d’octubre (19/10/2021)

El Ple municipal va aprovar provisionalment dimarts 19 d’octubre, en sessió extraordinària, la modificació de les ordenances fiscals per al 2022, que preveuen la congelació dels impostos i de la gran majoria de taxes i preus públics. Va ser el tema principal de la sessió, tot i que l’ordre del dia també contemplava altres punts.

Crònica del Ple ordinari del mes de novembre (04/11/2021)

El Ple de novembre va ser el primer que, des de l’inici de la crisi de la Covid-19, recuperava la presència del públic al Saló de Sessions. Tot i ser una sessió ordinària, en aquest Ple va tenir lloc el debat polític de més importància de l’any motivat per l’aprovació inicial del pressupost municipal per al 2022, i es va aprovar definitivament la nova Ordenança de Mobilitat.