Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa 30 PLUS

Escoltar

Programa 30 PLUS

El Servei d'Ocupació de Mataró, ofereix el programa 30 PLUS a les empreses amb l ‘objectiu d’inserir a persones majors de 30 anys, en situació d'atur i dificultats d’accés al mercat de treball amb l’obligatorietat de realitzar formació entre 20 i 100h per millorar les seves competències relacionades amb el lloc a cobrir.

Característiques de les persones participants

 1. S’adreça a persones de 30 anys i més
 2. Pertanyents a un dels següents col·lectius:
  • Majors de 45 anys

  • Persones amb baixa qualificació professional.

  • Dones que han patit o pateixen situacions de violència de gènere.

  • Persones nouvingudes en situació de desavantatge laboral.

  • Persones en situació de risc d’exclusió social

 3. Totes les persones han d’estar en situació d’atur, inscrits/es a l’Oficina de Treball com a demandants no ocupats/des.
 
 

Característiques del programa

Dins del programa es dona suport a l’experiència pràctica, la formació i l’aprenentatge per mitjà de la combinació d’un conjunt d’actuacions:

 1. EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL: Contracte mínim de 6 mesos de durada, a jornada completa o parcial (mínim 20h) que cal combinar amb una formació obligatòria, aquesta es pot realitzar prèviament o durant la contractació. 
  • Subvenció per l’empresa del SMI de 2020 (1.108,33€) màxim de 9 mesos de contracte.

 2. FORMACIÓ: S’ha de realitzar una formació de durada mínima de 20h i un màxim de 100h vinculada al contracte de treball, a les necessitats de l’empresa i a la persona participant per millorar les seves competències en el lloc de treball a ocupar.
 3. ORIENTACIÓ, TUTORITZACIÓ I ACOMPANYAMENT DE LES PERSONES I LES EMPRESES

Les empreses no poden derivar persones candidates pel lloc de feina a cobrir. Aquestes han de ser proposades pel Servei d’Ocupació Municipal i no poden haver tingut cap vinculació amb l’empresa per formar part del procés de selecció

Poden ser beneficiàries de la subvenció: les empreses, així definides en el dret mercantil, les persones autònomes, les societats civils privades i les entitats i institucions sense afany de lucre.

Més informació:

Pots posar-te en contacte amb nosaltres:

 • per telèfon al 93.758.21.31 
 • enviant un correu a 30plus@ajmataro.cat 
 • a les nostres oficines del C. de Francisco Herrera, 70

 

 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal- Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa SOC30 Plus regulat per Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol.

                       sepe.jpg