Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vols acollir personal en pràctiques a la teva empresa en l’àrea de neteja?

Escoltar

Vols acollir personal en pràctiques a la teva empresa en l’àrea de neteja?

Pràctiques professionals no laborals dintre el curs de formació en Neteja de superfícies i mobiliari en edificis, locals i centres sanitaris.

Des del dispositiu d’inserció sòciolaboral “Incorpora’t” tenim programada la propera realització d’una acció formativa del sector neteja.

Aquesta acció formativa s’engloba dintre del projecte Treball als barris 2021 subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, que dóna suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri sòciolaboral.

Les persones que hi participaran a l’acció formativa treballaran continguts teòrics i pràctics en l’àmbit de la neteja, així com competències bàsiques i transversals pel desenvolupament laboral.
Aquesta acció de caràcter teòric tindrà lloc entre el 22 de febrer i el 24 de març de 2022.

Un cop finalitzada la part teòrica de l’acció, es donarà pas, a un període de pràctiques professionals no laborals en empreses (100 hores), amb la finalitat que aquestes persones puguin desenvolupar els coneixements i les competències adquirides durant el període teòric de l’acció.

Acollir persones en pràctiques té beneficis tant per les persones participants com per a les empreses que les acullen. És una bona eina de preselecció, augmenta l'atractiu de l'empresa, contribuint a la captació de talent i pot convertir-se en una bona pràctica de responsabilitat social.
.
El Servei d’Ocupació de Mataró es fa càrrec de totes les gestions derivades del procés d’acollida: assegurança de la persona participant, conveni de practiques, seguiment individual (tutories), tant amb la persona com amb l’empresa

Si la vostra empresa està interessada en acollir persones en pràctiques entreu al següent enllaç i complimenteu el formulari.