AJUDANT/A DE CARNISSERIA-XARCUTERIA
[INSCRIPCIONS TANCADES]
Formació de 100 hores teòric/pràctiques més 50 hores de pràctiques professionals no laborals a carnisseries, xarcuteries i/o empreses del sector de la indústria alimentària, on es consolidaran les competències teòric-professionals adquirides durant la formació i que permetran realitzar tasques d’ajudant/a de carnisseria - xarcuteria.
Objectius del curs:
- Capacitar als/les participants per a la preparació per a la venda de carns. ∙ Capacitar als/les participants per a la venda directa als clients a l’establiment.
- Capacitar als/las participants per a la preparació d’elaborats carnis a l’establiment.
Dates previstes: Del 2 de novembre a l’16 de desembre de 2021
Horari: Matí
Modalitat: Presencial
Total hores: 100 hores teòriques més 50 hores de pràctiques (150h)
Perfil d’ entrada del alumnat:
- Persones en situació d’atur i inscrites al SOC.
- Motivació per treballar en el sector de la indústria alimentària
- Saber llegir i escriure català i/o castellà
Programa Formatiu:
- La venda de carn i aviram
- Higiene dels manipuladors d'aliments
- Iniciació a la preparació d’elaborats carnis
- La venda de proximitat i l’atenció al client
- Iniciació a la venta dels productes de xarcuteria