Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

12 Dones han incrementat les seves possibilitats d'inserció al sector de la neteja industrial

Escoltar

12 Dones han incrementat les seves possibilitats d'inserció al sector de la neteja industrial

El passat mes de març va finalitzar la formació en “Tècniques i procediments de neteja amb us de maquinària”

27/04/2021

Moltes de les persones que van participar en aquesta formació havien perdut la feina degut a la COVID19, ja que moltes treballaven en neteja de domicilis particulars o hotels. D’altres, degut a que l’altre membre de la família havia perdut la feina, van decidir retornar al món laboral, després d’un temps d’haver estat tenint cura de la família.

Aquesta formació tècnica amplia les seves sortides laborals, ja que els permet treballar en entorns de neteja d’immobles com: oficines, escoles, espais industrials, comercials, sanitaris, residències, ...

La formació teòrica es complementa amb la realització de pràctiques en empreses com: PAVIDNET, SUARA INSERCIÓ, CENTRAL GRUP VL, LOVAL GERIATRIC, RESIDENCIA EL MARESME I VERDNET, que permeten així aplicar els coneixements teòrics en circumstàncies reals. A les empreses col·laboradores, agraïm la dedicació del seu temps i els recursos materials i humans per a la millora competencial d’aquestes persones.

Aquesta formació forma part del programa “Incorpora’t” subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris 2020”. La seva participació a aquest programa els permetrà també treballar les competències transversals que les empreses del sector valoren, com poden ser: la capacitat d’organitzar-se i planificar les tasques i, la responsabilitat per la feina ben feta, entre d’altres, així com també millorar les seves competències d’accés al mercat laboral.

Desitgem que en propers butlletins us puguem explicar l’alt nombre d’insercions que han tingut.