Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes del curs d’Auxiliar de Logística inicien pràctiques a les empreses

Escoltar

Alumnes del curs d’Auxiliar de Logística inicien pràctiques a les empreses

La possibilitat de realitzar pràctiques suposa un creixement motivacional, competencial i emocional per moltes persones oferint una oportunitat de completar la formació en un context real que permet incrementar les opcions d’inserció.

Des del Servei d’Ocupació de Mataró es porten a terme els programes “Jo també” i “Incorpora’t”, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: projecte Treball als barris 2020. 

Aquests dos programes acullen a joves i adults dels barris de Cerdanyola, Rocafonda i el Palau-Excorxador que es troben en situación d’atur i en recerca activa de feina o amb necessitat d’orientació professional. 

Durant el mes de març es va iniciar la formació d’Auxiliar de logística amb una durada de 70 hores, on  hi van participar persones dels dos programes. Després d’aquesta formació van poder realitzar la formació de carnet de carretoner per completar i millorar la seva formació.

El passat 10 de maig alguns dels participants a les formacions van iniciar pràctiques laborals a empreses com: Eurodepot, La Mallorquina, Aqualife, Producte Lycamar, The Brand Company i Go2Sail, amb l’objectiu de completar la formació teorico-pràctica en llocs de treball reals. D’aquesta forma poden aprofundir i perfeccionar les competències requerides laboralment en l’àmbit logístic, i així, augmentar les seves opcions de trobar feina.

Algunes de les persones que han realitzat la formació no tenien experiència en el sector, per altres és el seu primer contacte al món del treball, d’altres, en canvi, provenien de sectors amb poques oportunitats o molt afectats per la pandemia, i opten per un canvi d’itinerari laboral. 

 

Publicat a