Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joves participants del Go Talent! desenvolupen les seves habilitats a través de formació ludificada (gamification)

Escoltar

Joves participants del Go Talent! desenvolupen les seves habilitats a través de formació ludificada (gamification)

Una experiència de formació ludificada (gamification) que es realitza amb el mòbil o la tauleta, permet millorar les 10 competències transversals més valorades per les empreses.

El passat mes de setembre vam iniciar una experiència de formació ludificada (gamification) per millorar les competències transversals dels 15 joves participants del programa Go Talent! joves i empreses joves compartint futur.

Els joves participants a la formació ludificada desenvoluparan  les competències transversals que en el marc del programa Go Talent! hem identificat com un camp de millora en relació al seu objectiu laboral.

La formació es realitza a través de mòbil o tauleta, descarregant l’aplicació Tallentto i, en aquesta ocasió, el joc consisteix en un grup de persones que tenen un accident i arriben a una illa deserta. Les persones participants a la formació hauran de posar-se a prova per tal de superar una sèrie de situacions en les quals les competències transversals les ajudaran a tenir èxit.

Mitjançant el joc hauran de desenvolupar tècniques de negociació per resoldre conflictes, defensaran les seves idees en públic per tal de millorar la seva capacitat d’influència i treballaran en equip per superar diferents proves.

De moment, la valoració de la formació per part dels participants és positiva i destaquen com a aspectes més interessants la possibilitat de decidir quan i on volen accedir als continguts, i el fet de poder decidir el temps que volen dedicar-hi cada dia.

Publicat a