Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja tenim nous controladors i controladores d’accés!

Escoltar

Ja tenim nous controladors i controladores d’accés!

Gràcies al dispositiu d’inserció sociolaboral “Incorpora’t”, subvencionat pel SOC en el marc del programa Treball als barris 2021, 14 persones han assolit amb èxit la formació d’auxiliar de Controlador/a d’accés i DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic).

L’alumnat del curs d’auxiliar de controlador/a d’accés i DEA ha realitzat la formació a l’acadèmia Wakeful, centre habilitat, que a més prepara per presentar-se a l’examen oficial de controlador/a d’accés. Així mateix, amb aquesta formació ja poden treballar com a auxiliars. 

La formació ha inclòs també pràctica de defensa personal, així com de primers auxilis amb desfibril·lador extern automàtic, titulació vàlida a tota la Unió Europea. També han realitzat accions de formació en competències transversals requerides per al desenvolupament d’aquesta feina com són la gestió de conflictes i el control emocional.

El passat dia 28 de febrer es van iniciar les pràctiques professionals a diferents serveis que l’empresa té a la comarca del Maresme per acabar de completar la seva formació.

 

Publicat a