Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament facilita l’accés a la funció pública a les persones amb diversitat funcional

Escoltar

L’Ajuntament facilita l’accés a la funció pública a les persones amb diversitat funcional

La Fundació El Maresme ha col·laborat amb la Direcció de Recursos Humans en l’elaboració de les bases específiques que regularan aquest procés de selecció

Aquest dijous s’ha obert el termini per presentar la sol·licitud per optar a dues places de conserge reservades a persones amb diversitat funcional. Els processos de selecció s’han convocat d’acord amb el compromís de l’Ajuntament amb la inclusió de persones amb dificultats per trobar feina.

En l’elaboració de les bases específiques que regularan els processos de selecció, la Direcció de Recursos Humans ha comptat amb la col·laboració de la Fundació El Maresme, amb qui s’han treballat els criteris per facilitar que persones amb diversitat funcional puguin accedir a aquestes places. Seguint els mateixos criteris de tots els processos selectius de l’Ajuntament, en aquests casos també s’avaluaran les competències adaptades a les funcions a realitzar i a les seves capacitats especials. D’una bateria de proves pràctiques, cada persona podrà triar aquelles amb les quals s’identifiqui més a nivell personal i professional.

Dins l’Oferta d’Ocupació Pública, actualment hi ha obertes les següents convocatòries: conserges (20 places en total, de les quals dues són per a la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual i dues per a altres tipus de discapacitats); professors/es d’institut de diverses especialitats (33 places en total, de les quals una és per a la inclusió de persones amb discapacitat) i peons (5 places en total).

Fins al 23 de setembre es poden presentar sol·licituds per accedir-hi, utilitzant el formulari disponible a l’apartat “Treballa a l’Ajuntament” del web municipal.

Publicat a