Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Brico Depot i Aisman expliquen la seva política de Recursos Humans

Escoltar

Brico Depot i Aisman expliquen la seva política de Recursos Humans

Les empreses Brico Depot i Aisman han explicat com treballen i quines competències requereixen a les persones que tinguin interès en incoporar-se a les respectives organitzacions.

Un total de 25 persones han participat en dues accions formatives, de neteja i logística, que van finalitzar el mes de juliol. Els cursos han permès als participants desenvolupar competències tècniques pròpies de l’ofici per una banda, i per una altra, preparar-se per buscar feina. Una de les estratègies de recerca que es van treballar durant el curs va ser l’autocandidatura. Per tal de practicar-la es van realitzar dues visites a empreses (una del sector neteja i l’altra del sector logístic) i es van organitzar unes sessions d’elevator pitch per facilitar que les persones participants presentessin la seva candidatura i deixessin el seu currículum durant les visites.
Tant la visita a l’empresa BricoDepot com la visita a l’Hospital de Mataró (Aisman és l’empresa encarregada de la neteja de sales, habitacions i quiròfans de l’edifici del Consorci Hospitalari del Maresme), van permetre als participants conèixer la visió i missió corporativa, les instal·lacions, el tipus de feina que s’hi realitza, així com les competències requerides per desenvolupar-la. 

Publicat a