Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programa de Formació per a Joves

Escoltar

Programa de Formació per a Joves

La Diputació de Barcelona ha signat un acord marc de col·laboració amb la Escuela de Organización Industrial (EOI-Ministerio de Industria, Comercio y Turismo).

L'EOI té com a un dels seus objectius la realització d’actuacions formatives dirigides a persones i empreses, especialment en l’àmbit de la digitalització i la indústria 4.0. Aquestes actuacions estan cofinançades per diverses administracions públiques amb la qual cosa el cost de la mateixa és nul o molt reduït.

Les accions formatives, en aquest cas gratuïtes, que l’EOI realitzarà pròximament a la província de Barcelona i que formen part del Programa de Formació per a Joves (adreçat a joves de 16 a 30 anys beneficiaris del programa de Garantia Juvenil). 

  • Curs d’experiència d’Usuari. Programa formatiu per aprofundir en el coneixement de les eines i metodologies de disseny de productes i serveis innovadors en l’àmbit de la indústria. Més informació 
  • Curs d’administrador de Microsoft Teams i sistemes Cloud Azure. Programa formatiu que obre la porta a la professió de desenvolupador/a dels sistemes Cloud en la tecnologia Azure de Microsoft. Més informació 

Actualment, l’EOI també té diversos programes formatius online amb convocatòria oberta per a joves aturats de tota Espanya. 

Publicat a