Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Estava cremat i em vaig veure amb futur”

Escoltar

“Estava cremat i em vaig veure amb futur”

Et volem explicar la història del Sergi, de 25 anys, que viu al barri de Rocafonda de Mataró i que és usuari del nostre servei, el SOM.

El Sergi se sentia desmotivat amb la feina i els estudis que havia cursat. S’havia tret l’ESO i el Cicle formatiu de grau mitjà d’instal·lacions elèctriques i automàtiques, i la seva experiència laboral se centrava en el sector de l’hostaleria.

A l’octubre de 2021, el Sergi va arribar al SOM només amb la intenció de donar-se d’alta a la nostra borsa de treball per poder apuntar-se a ofertes de feina. Explorant els seus interessos durant l’entrevista d’acollida vam identificar que estava disposat a formar-se i que el carnet de carretoner li podia interessar. Des del nostre equip del programa Treball als barris (dirigit a persones dels barris de Rocafonda - El Palau i de Cerdanyola de Mataró), el vam contactar i va obtenir una plaça al curs de carretoner (subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya), a més d’assessorament personalitzat per continuar descobrint els seus interessos, habilitats i conèixer millor el mercat de treball.

Fins avui el Sergi ha aconseguit diverses fites al SOM: té el carnet de carretoner, té el carnet de manipulació d’aliments, ha certificat una formació de 80 hores d’auxiliar de logística, ha fet 44 hores de pràctiques a l’empresa La Mallorquina com a ajudant de magatzem i des del 15 de juny treballa com a mosso de magatzem a DHL. Aquesta oportunitat va arribar gràcies a l’speed dating organitzat pel SOM el passat 10 de juny, centrat en el sector de la logística amb les empreses DHL, Brico Depôt, GCT Plus i Randstad.

El Sergi diu: “Sempre us donaré les gràcies pel vostre compromís i per com us heu esforçat per buscar oportunitats a qui no les hem tingut”.

Si vols rebre assessorament i suport per avançar, definir o reorientar el teu camí professional com va fer el Sergi, posa’t en contacte amb nosaltres i buscarem la millor solució entre tots els serveis i activitats que et podem oferir.

Publicat a