Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tour Virtual al Centre logístic d’Amazon: Benvinguts a l’era de la robòtica.

Escoltar

Tour Virtual al Centre logístic d’Amazon: Benvinguts a l’era de la robòtica.

El passat 16 de Novembre el  Servei d’Ocupació de Mataró (SOM) va oferir  l’oportunitat a les persones usuàries de donar a conèixer el funcionament dels centres Logistics de l’empresa líder del comerç online,  Amazon.

Varen ser  17 les persones que van poder viatjar virtualment per un centre de distribució d’Amazon, i descobrir com es preparen les comandes que posteriorment s’envien i rebem a casa, detallant l’arribada de la mercaderia fins la seva sortida del centre logístic. Sense deixar de banda i posant èmfasi en l’evolució d’aquest sector i els seus sistemes de treball, basats principalment en la mecanització i robotització, amb la finalitat d’agilitzar la feina i fer que les tasques que es duen a terme es realitzin amb  la màxima precisió possible. 

A més se’ns va informar de quins son els perfils professionals més demandants en aquesta empresa, quins son els requisits d’entrada per poder accedir a les seves ofertes de feina, com es realitza el reclutament dels/les candidats/es i se’ls informa dels canals que han d’utilitzar per fer-los arribar el Currículum a totes aquelles persones que estiguin interessats/es en formar part del seu equip. A més, per a totes aquelles persones que manquin d’experiència i formació en el sector, Amazon s’encarrega de formar-los/es en funció del departament on estiguin destinats/es. Formació a Càrrec de l’empresa!

Finalment, pel que fa a la metodologia de la sessió, comentar que aquest tour virtual permet conèixer les seves instal·lacions de primera mà a través del visionat de Vídeos elaborats per la mateixa empresa amb el suport de Sonia L.R. una de les Tours Leader d’Amazon, la qual dona una visió global de l’empresa i va guiant el tour en funció de les demandes i preguntes que tenen  els/les participants d’aquella sessió.

Publicat a