Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TROBA FORMACIÓ PER AL NOU CURS!

Escoltar

TROBA FORMACIÓ PER AL NOU CURS!

Arrenca un nou curs i amb ell noves oportunitats per a formar-se dins i fora del SOM. Troba-les més fàcilment gràcies al recull que fem, el Catàleg de formació online.

Arran de la situació de confinament derivada de l’impacte de la pandèmia de la Covid-19, es va fer impossible fer formació presencial i van ser molts els agents i entitats que es van activar per oferir formació i recursos en línia. Des del SOM vam voler facilitar-ne el seu coneixement i ús a partir de la creació del Catàleg de formació online que trobeu a la nostra web des de l’abril de 2020 i que revisem i actualitzem mensualment.
Aquest catàleg recull un llistat de portals web que ofereixen amb certa regularitat formació i recursos de formació en línia de forma gratuïta /subvencionada, o bé a preus assequibles.
El ventall d’opcions és molt ampli: sanitat, benestar emocional, construcció, disseny gràfic, docència, idiomes, ofimàtica, SAP... i un llarg etcètera. 
Et convidem a participar a la sessió “Vols formar-te? que farem el proper  13 d’octubre per conèixer més en profunditat aquest catàleg i descobrir les principals eines de formació en línia. 
Tot i que el document es pot consultar de manera lliure i autònoma, si necessites més suport per definir o trobar la formació més adequada i a les teves necessitats i objectius professionals, pots demanar cita (presencial o telemàtica) i t’assessorarem.